5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Aυτό το φωτεινό και συναρπαστικό γυμναστήριο διαθέτει πέντε στάδια παιχνιδιού με σκοπό την διασκέδαση του μωρού σας αλλά και την παράλληλη προώθηση της υγιούς ανάπτυξης και εξέλιξής του.

Στάδιο 1 – Κρεμαστά παιχνίδια στην αποσπώμενη αψίδα δραστηριότητας προκαλούν το ενδιαφέρον του μωρού και το ενθαρρύνουν να εστιάσει πάνω τους, να τα φθάσει και τελικά να τα πιάσει.  

Στάδιο 2 – Πολύχρωμη ράγα με κυλιόμενο σαλιγκάρι προκαλεί τη βλεμματική διέγερση του μωρού κατά την περίοδο στήριξης στην κοιλιά του και το ενθαρρύνει να σηκώσει το κεφάλι του και να ενισχύσει προοδευτικά τον αυχένα, τους ώμους και το πάνω μέρος του σώματός του.  

Στάδιο 3 – Αψίδα τύπου σήραγγας, τοποθετημένη πάνω στο έντονα χρωματιστό χαλί, με τη ράγα και το σαλιγκάρι δίπλα της, προκαλεί τα μεγαλύτερα μωρά να μπουσουλήσουν κατά μήκος και να εξερευνήσουν, ενώ αναπτύσσουν πρώιμες κινητικές δεξιότητες. 

Στάδιο 4 – H ευέλικτη ράγα μετατρέπεται σε ένα ανυψωμένο μονοπάτι για νήπια όπου εξασκούν την ισορροπία τους και ενδυναμώνουν την σταθερότητά τους.

Στάδιο 5 – Το χαλί δραστηριοτήτων λειτουργεί και ως ένας διασκεδαστικός τρόπος μέτρησης της ανάπτυξης του μωρού σας, όταν τοποθετηθεί κάθετα πάνω σε τοίχο καθώς το παιδί σας
στέκεται όρθιο.

Το γυμναστήριο δραστηριοτήτων περιλαμβάνει επίσης και ένα χαριτωμένο και άνετο μαξιλάρι για το κεφάλι του μωρού αλλά και για την στήριξη του θώρακά του όταν βρίσκεται στο στάδιο στήριξης στην κοιλιά.
 

Δείτε περισσότερα προιόντα της Infantino από την κατηγορία Τα πρώτα του παιχνίδια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...