5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Αφήστε το μικρό σας ελεύθερο να εξερευνήσει τον κόσμο με το τρίκυκλο Freedom 3 σε 1. Σχεδιασμένο από τη Bebe Stars αυτό το τρίκυκλο 3 σε 1  προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό άνεσης, ασφάλειας και πρακτικότητας. Παρακολουθήστε καθώς το παιδί σας κάνει τα πρώτα του βήματα προς την ανεξαρτησία, καθοδηγούμενο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του τρίκυκλου Freedom.
Αφορά παιδάκια με ηλικία 1,5 – 5 χρονών ή έως μέγιστο βάρος 25 kg.
Το Freedom μετατρέπεται σε ποδηλατάκι ώθησης, σε μικρό ποδηλατάκι με πετάλια και σε ποδηλατάκι ισορροπίας. Η μετατροπή του είναι πανεύκολη και δεν απαιτεί κανένα εργαλείο.

Χαρακτηριστικά:
Αποσπώμενο τιμόνι για γονείς
Απολαύστε την ελευθερία να καθοδηγείτε και να επιβλέπετε τις περιπέτειες του παιδιού σας με το αποσπώμενο τιμόνι. Το τρίκυκλο Freedom παρέχει μια αβίαστη μετάβαση μεταξύ βολτών με τη βοήθεια γονέων και ανεξάρτητων εξερευνήσεων. Όταν χρειάζεται, συνδέστε το τιμόνι για να ελίσσεται εύκολα το τρίκυκλο και αποσυνδέστε το για να ενθαρρύνετε τις δεξιότητες αυτόνομης οδήγησης του παιδιού σας.

Αναδιπλούμενος σχεδιασμός για εξοικονόμηση  χώρου
Κατανοούμε ότι οι σύγχρονες οικογένειες εκτιμούν την ευελιξία και την ευκολία. Το τρίκυκλο Freedom διαθέτει αναδιπλούμενο σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο και σας επιτρέπει να το αποθηκεύετε και να το μεταφέρετε εύκολα στο αυτοκίνητο, όπου κι αν πάτε.

Αντιολισθητικές λαβές
Το τιμόνι του Freedom διαθέτει ειδικές αντιολισθητικές λαβές, οι οποίες βοηθούν στο κράτημα του τιμονιού από τα μικρά χέρια. Το μικρό σας θα νιώσει σίγουρο για το νέο του τρίκυκλο.

Ελαστικά σταθερού αφρού
Τα στερεά ελαστικά χωρίς ακτίνες είναι ελαφριά και ασφαλή για τους μικρούς εξερευνητές σας. Οι τροχοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό στην διάτρηση αφρό, ο οποίος είναι, επίσης, ανθεκτικός στην τριβή. Ακόμη, σε περίπτωση βροχής, το τρίκυκλο χρησιμοποιείτε και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς οι τροχοί δεν φθείρουν το πάτωμα.

Αποσπώμενα πετάλια
Γνωρίζουμε καλά ότι είναι εύκολο να χάσετε μικρά κομμάτια όταν έχετε παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο τρίκυκλο, τα αποσπώμενα πετάλια του (για να μετατραπεί σε ποδήλατο ισορροπίας ή ποδήλατο ώθησης) μπορούν να αποθηκευτούν κάτω από το κάθισμα.

Κουδούνι για πρόσθετη διασκέδαση
Αφήστε το παιδί σας να ανακοινώσει την παρουσία του με ένα χαρούμενο χτύπημα του ενσωματωμένου κουδουνιού. Το τρίκυκλο Freedom διαθέτει ένα παιχνιδιάρικο κουδούνι, προσθέτοντας ένα στοιχείο χαράς και ενθουσιασμού στα ταξίδια τους. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο εξασφαλίζει ασφάλεια ειδοποιώντας τους άλλους για την παρουσία τους, αλλά ενισχύει επίσης τη συνολική εμπειρία, πυροδοτώντας μια αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας.

Ποτηροθήκη
Κατανοούμε τη σημασία του να διατηρείτε το παιδί σας ανανεωμένο και ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια των περιπετειών του. Το τρίκυκλο Freedom είναι εξοπλισμένο με μια βολική ποτηροθήκη, η οποία επιτρέπει στο μικρό σας να απολαμβάνει τα αγαπημένα του ποτά εν κινήσει.

Ποδηλατάκι τρίκυκλο Freedom 3in1 Petrol 821-184 - image gr-eu-icons-300x147 on https://www.bebestars.gr

 

Ευρωπαϊκά στάνταρ ασφάλειας ΕΝ 71-1,2,3  CE

Διαστάσεις

Ποδηλατάκι τρίκυκλο Freedom 3in1 Petrol 821-184 - image 821-dimensions-1-300x300 on https://www.bebestars.gr Ποδηλατάκι τρίκυκλο Freedom 3in1 Petrol 821-184 - image 821-dimensions-2-300x300 on https://www.bebestars.gr


Δείτε περισσότερα προιόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Τρίκυκλα Ποδήλατα

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Alonsy 3 σε 1 Kikkaboo
179.90€
-38%
110.99€
Η προσφορά λήγει σε:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Ποδηλατάκι Τρίκυκλο Nikki 3 in 1 360o Kikka Boo
154.90€
-35%
99.99€
Η προσφορά λήγει σε:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΤΡΙΚΥΚΛΟ 360° SPARK BEBE STARS
122.00€
-10%
109.80€
Σε 2 Χρώματα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Alonsy 3 σε 1 Kikkaboo
179.90€
-38%
110.99€
Η προσφορά λήγει σε:
Σε 2 Χρώματα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ Ποδηλατάκι Τρίκυκλο Premio Kikka Boo
124.90€
-19%
100.73€
Σε 2 Χρώματα

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Λόγω αυξημένου όγκου η αποστολή θα γίνει με Μεταφορική Εταιρία . Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...